Oranjefeest Bentelo 2015

Op Koningsdag, maandag 27 april 2015, organiseert Handbalvereniging Bentelo alweer voor de 9e keer het Oranjefeest op het Burgemeester Buijvoetsplein.

Activiteiten voor jong en oud!

Om 12.30 uur gaat het evenement van start met de officiële opening en het hijsen van de vlag. Vervolgens kan men deelnemen aan een fietstocht door de prachtige Hof van Twente. Na de opening starten ook de activiteiten op het plein. De kinderen kunnen latje schieten, cupcakes versieren, schilderen en er is een beautyhoek waar je wordt geschminkt en je haar wordt gepimpt. Natuurlijk ontbreekt ook het springkussen niet!

Sportievelingen opgelet!

Om 13.15 uur worden alle sportieve kinderen opgewarmd voor de KoningsRun. Dit onderdeel was vorig jaar nieuw en een daverend succes! De deelnemers lopen een fraai parcours rondom Bentelo. De start is om 13.30 uur. De volwassenen starten om 14.15 uur. Er is keuze tussen 2 afstanden. Inschrijven kan op de dag zelf.

Hocus pocus…

Om 16.00 uur wordt iedereen in de tent verwacht voor een spectaculair optreden van goochelaar Cas Keizers. Het belooft een geweldige show te worden, dus zorg dat je niets mist!

En natuurlijk… feest!

Disco Eighty Eight zorgt voor de muzikale omlijsting. Vanaf 16.30 uur barst de live muziek los in de tent. De band Young and The Future, een formatie van Bentelose bodem, zal de aftrap verzorgen. Vervolgens zal Twenty Sicks, onder meer bekend van Festyland, Paaspop en 3FM’s Glazen Huis, de tent op z’n kop zetten. Deze energieke, dynamische band vol passie speelt no-nonsense Rock’n Roll, Blues, Rockabily, Americana...

Kortom: het wordt gegarandeerd feest!

Voor meer informatie: www.facebook.com/hvbentelo en www.hvbentelo.nl.

Tot ziens op 27 april in Bentelo!