Prins Vincent I regeert in Bentelo

Zaterdagavond op de elfde van de elfde vond in Bentelo de Gala Revue Avond van Carnavalsvereniging “De Hagmöll’n Lummels” plaats. In de zaal en het voorcafé van residentie Spoolder Proeven en Proosten was het gezellig druk.

De avond werd geopend met een ode aan Prins Ruud door zijn familie. Vervolgens volgden er vele optreden, waaronder een kijkje bij de kraam van Lariekoek en Zopie en ook kregen we een aflevering van First Dates te zien door de Raad van 11. Tussendoor dansten de mini en maxi dansmarietjes de sterren van de hemel, dit jaar in geheel nieuwe jurkjes! Na de pauze werd een podcast opgevoerd voor en door de jeugd van Bentelo en ook liet de Prinsengarde ons zien dat ze Prins Ruud hebben gezocht in Willingen. De avond werd gepresenteerd door onze eigen president: Eddy Kerkveld.  

Na alle ludieke sketches was het tijd om afscheid te nemen van Prins Ruud I en Prinses Patricia. Nadat er een aantal potentiële prinsen werden bekeken in de zaal door de jagers, werd de nieuwe Prins Carnaval 2024 bekend gemaakt: Prins Vincent I en Prinses Marlies! Er wordt dit jaar in Bentelo carnaval gevierd onder het motto:

Noa een joar in de keulte après skiën, geet ut dit joar met prins Vincent spoken op de Carribean!

ALL FOR RUM!  RUM FOR ALL!

Adjudant van Prins Vincent is Ruud Temmink, onze prins van vorig jaar. Na het hoogtepunt van de avond ging het feest nog vele uurtjes door en kunnen we zeer verheugd vooruitkijken naar carnaval 2024 met Prins Vincent I.

Vincent Grashof is werkzaam bij FS Solution in Goor en zijn vrouw Marlies Ottink is werkzaam bij het UWV. Samen hebben ze drie dochters: Suus, Sophie en Pleun.