Sfeervol feestterrein zorgt voor de juiste vibe tijdens de Midzomerfeesten Bentelo

Bentelo kijkt terug op een succesvol Midzomerfeestweekend met vier dagen volop feest. Er was weer veel aandacht besteed aan de aankleding van het terrein. De bezoekers kwamen meteen in de juiste sfeer. “Er hangt een fijne festivalvibe”, verwoordde één van de bezoekers treffend. De organisatie is trots op alle complimenten die zij ontvingen over het terrein, waar de week voorafgaand aan de feesten keihard aan gewerkt is met heel veel enthousiaste vrijwilligers. Dat het Blau Weiβen Fest prima past bij Bentelo, bleek donderdagavond weer. Het hele dorp kwam uitgedost in Dirndl of Lederhose naar de compleet in de blauw witte dorpskleuren versierde tent. Met DJ Bart Eshuis en de Palemiger Spatzen gingen de Midzomerfeesten goed van start. De vrijdag begon zoals altijd met de kinderfeesten. Daarna was het tijd voor de ouderenmiddag. Deze tweede editie met het duo Een en Ander werd weer enthousiast ontvangen.

Steeds meer mensen ontdekken de VriMiBo. Het was nog nooit zo druk als dit jaar! Buiten was er eerst muziek van The Given Horse XL. Daarna ging in De Kroeg het dak eraf met House of Rock en Lampegastuh. Voor veel bezoekers duurde de VriMiBo aanmerkelijk langer dan alleen de middag.

Zaterdagmiddag streden de Bentelose buurten op sportief, educatief en creatief gebied tegen elkaar tijdens de Funny Noaber Games met De Morsmanstraat als grote winnaar.

’s Avonds kwamen er weer bussen vol feestgangers naar het terrein die los gingen in de Dancezone op de beats van Chivv, Luftwaffel, Donfetti en Harry en in De Kroeg met De Rooie Jager Roodshow.

Zondag was iedereen al weer vroeg op voor de Crazy Car Crash met de inmiddels vertrouwde Banger-Race en de Auto Rodeo. Voor de bijna tweeduizend bezoekers was het af en toe stofhappen, maar het enthousiasme was er niet minder om. Op het feestterrein was van alles te doen voor de jongste bezoekers, van ballenbak tot schminkhoek. Hard2Get, Otto Lagerfett, The Bentleys, Blue Shoes en MoNoMaN oNeMaNbaNd kregen beide tenten volledig op de kop en zorgden voor een mooie afsluiting van een geslaagd weekend.