Straks in boekvorm: Parochie Bentelo 75 jaar!

In 2020 vieren we dat parochie Bentelo 75 jaar geleden bestaat. Wat is er veel veranderd in die tijd… daar kun je wel een boek over schrijven. En dat gaan we dus ook doen! Sinds de vorige oproep, versterkt Henny Leliefeld onze werkgroep. Daar zijn we heel blij mee. Misschien vind jij het ook leuk om korte teksten te schrijven, foto’s te verzamelen over specifieke onderwerpen of om ons op een andere manier te helpen. We hebben al veel over de eerste 20 jaar Bentelo. Maar ook informatie van 30 en 10 jaar geleden, én zelfs van dit jaar en volgend jaar, mag niet ontbreken!  Help mee aan het jubileumboekIn het archief van de O.L.V.-kerk liggen honderden foto’s en krantenknipsels op de plank. Maar misschien heb jij een bijzondere foto van een communie, een begrafenis of zomaar een mooie situatie, die absoluut niet mag ontbreken in het jubileumboek. Een gedicht, een anekdote of een lied… We zijn blij met jouw hulp aan dit boek van en over de parochie Bentelo.
Dus,.. meld je bij ons aan; 

• met een bijzonder verhaal, een mooie herinnering, originele foto’s of andere materialen die te maken hebben met de parochie Bentelo
• als je deel wilt uitmaken van de schrijversclub (ervaren/onervaren: als je maar bereid bent om met en van elkaar te leren)
• als je deel wilt uitmaken van de fotoclub (voor het selecteren van bestaand fotomateriaal en om nieuwe foto’s te maken (bijvoorbeeld tijdens interviews).
Werkgroep 75 jaar parochie Bentelo
Stuur je mail naar marinusnijland@gmail.com of spreek één van de werkgroepleden aan. Dit zijn Henk Kamp, Jan Katier, Marinus Nijland, Henny Leliefeld en Ellen te Riele-Ottenschot.