Terug naar de Sixties en Seventies!

Beleef óf herleef de tijd van vrije geesten, kleurrijke outfits en onvergetelijke muziek op vrijdag 31 mei! De betoverende sfeer van de jaren ’60 en ’70 komt tot leven in De Wijngaard Hof van Twente, waar het terrein voor één avond wordt omgetoverd tot een nostalgische plek met een terugblik op deze kleurrijke decennia.

Laat je meevoeren door de tijd met een spectaculair concert genaamd “Golden Oldies jaren 60 en 70” verzorgd door het koor Unbelievable, de dynamische brassband Brasscessity uit Haaksbergen en andere getalenteerde vocalisten. Zij nemen je mee op een muzikale reis naar de bloeiperiode van de populaire muziek.

Maar de avond eindigt niet bij het concert! Voor de echte liefhebber is er een retro afterparty met zoals het hoort ouderwetse vinyl plaatjes.

Het concert begint om 20:00 uur, maar de Wijngaard Hof van Twente opent haar deuren al om 19:30 uur. Voor €7,00 inclusief koffie/thee ben je erbij en beleef je een avond vol nostalgie en plezier. Mis het niet en dompel je onder in de muziek van de jaren ’60 en ’70!

Locatie: Wijngaard Hof Van Twente, Suetersweg 2A

Tijd: 19:30 / 20:00

Datum: Vrijdag 31 mei