Vijf jubilarissen bij muziekvereniging BêentelsKabaal uit Bentelo

Woensdagavond, 29 november, tijdens de jaarvergadering, is op een humoristische wijze aandacht besteed aan de 25-jarige jubilarissen van muziekvereniging BêentelsKabaal.

Op de foto v.l.n.r. Henk Nijland, Ruud van de Velde, Harrie Extercate, Gerrit Hemmink en Gerrit Pelle.

Er is op een humoristische wijze aandacht besteed aan de 25-jarige jubilarissen van muziekvereniging BêentelsKabaal

Ook de vereniging zelf bestaat al 25 jaar. Bovenstaande jubilarissen waren dan ook mede oprichters van deze vereniging, die in 1998 gestart is met 8 niet muzikale leden. Bijzonder is ook dat Gerrit Pelle al 25 jaar voorzitter is van deze club.Ondertussen is de vereniging uitgegroeid tot 22 spelende leden. En met succes.

Niet alleen optredens in de regio, maar de laatste jaren ook vaak te zien en te horen in Duitsland. Het publiek vermaken met alle genres muziek en show, gekleed in diverse outfits wordt dan enorm gewaardeerd.

Wekelijks worden lessen gevolgd en gezamenlijk gerepeteerd op de woensdagavond. En zeker niet onbelangrijk wordt er na de repetitie gezellig nagezeten. Dit resulteerde dan ook in 25 jaar succes en hechte band met de leden onderling.

Om dit succes voort te zetten zijn we wel op zoek naar enkele trompettisten met enige ervaring. Denk je nu dit lijkt me wel wat, neem dan contact op met Gerrit Pelle 06-11125145.

Voor boekingen of info kun je mailen naar: kabaal@live.nl