Voedsel Veur Mekaar – Open dag zondag 25 mei!

Onze vereniging Voedsel Veur Mekaar houdt op 25 mei a.s., van 10 tot 12 uur, de jaarlijkse Open dag! Woon jij in of in de buurt van Hof van Twente en wil je duurzaam en gezond eten? Dan is dit wat voor jou! Samen verbouwen we duurzaam een flink deel van je wekelijkse behoefte aan gezonde groenten. Nieuwsgierig? Kom langs op de Open Dag.

Heb je altijd al een moestuin gewild maar wil je dat niet alleen, dan is dit wat voor jou! En wat is er nu lekkerder dan zelf geteelde komkommers, of andere groenten die je niet in de supermarkt ziet! De vereniging is een initiatief voor én door enthousiastelingen uit Bentelo en omgeving. Op twee stukken grond wordt met hulp van onze tuinder een breed palet aan groente, kruiden, aardappelen en fruit verbouwd. Exclusief voor leden van de vereniging!

Graag vertellen we je meer op zaterdag 25 mei a.s. Daar kun je ook al je vragen kwijt. De Open dag vindt plaats op het hoofdperceel aan de Platenkampsweg te Bentelo, achter de parkeerplaats van Eastern Plaza. Kom kijken en proeven! Zien wij jou ook?

Check onze website www.voedselveurmekaar.nl voor meer informatie.