VVD Hof  Twente kiest Wim Meulenkamp als lijsttrekker Gemeenteraadsverkiezing 2018

De VVD kieskring Hof van Twente, welke nu deel uitmaakt van VVD Twente Centraal, heeft op maandag 2 oktober haar lijsttrekker gekozen voor de Gemeenteraadsverkiezing 2018. Wim Meulenkamp zal de liberale partij aanvoeren als lijsttrekker. Meulenkamp is huidig wethouder in het college van B en W, was ook CDA deel van uitmaakt.Meulenkamp  heeft de portefeuilles duurzaamheid, economische ontwikkeling, agrarische zaken, vergunningverlening en woningbouw. In de periode 2006/2010 was Meulenkamp reeds raadslid namens de VVD in de Hof van Twente. De lijsttrekker werd unaniem in een goed bezochte ledenvergadering in Delden gekozen, Wim: 
 

“Ik heb er heel veel zin in om mij opnieuw in te zetten voor deze prachtige gemeente. De duurzaamheidsdoelstelling, om in 2035 een energieneutrale Gemeente te zijn, is een mooie drive om mij opnieuw in te gaan zetten. In deze raadsperiode is duurzaamheid echt prominent op de agenda gekomen en heeft geresulteerd in een bewustwording. Zonnepanelen zijn op vele daken in de Hof gelegd, en er zit momenteel nog meer aan te komen, o.a. Waterlanden”.
 
Meulenkamp heeft zich in deze raadsperiode ook enorm ingezet voor de agrarische sector, met o.a. de sloopvouchers, agrarisch actieplan en rood-voor-rood regeling. De Hof van Twente is hierin een voortrekker in de regio, en krijgt hierover vele vragen vanuit andere Gemeentes.
 
Wim Meulenkamp is getrouwd en heeft vier kinderen en is woonachtig in Bentelo.