Zondag eerste editie open bedrijvendag Bentelo in Bedrijf

De eerste editie van Bentelo in Bedrijf wordt gehouden op zondag 6 oktober. Het is een open bedrijvendag, maar dan net even ietsje anders. Zo zijn er bijvoorbeeld geen stands waar ondernemers in hun strakke pak achter staan, maar worden bezoekers verrast met gave demonstraties en veel interactie. “We willen een festivalsfeer creëren voor onze bezoekers.”, legt Eddy Kerkveld, die de PR en communicatie van het evenement regelt uit.

Vier locaties met eigen thema
Bentelo in Bedrijf wordt op vier verschillende locaties in en rondom Bentelo gehouden. Iedere locatie heeft zijn eigen thema. Zo heb je in Bentelo centrum het thema ‘Healthy en Beauty, in het Hagmolenbos ‘Beleef Bentelo’, aan de Haarweg ‘Agrarische Innovatie’ en aan de Nijlandsweg ‘Plattelandsvernieuwing’. “We zijn met ondernemers in gesprek gegaan en we dachten er allemaal precies hetzelfde over, namelijk een open bedrijvendag organiseren op meer dan één locatie. Door een goede mix van de bedrijven op de verschillende locaties, krijgen bezoekers het gehele aanbod van hoe bedrijvend Bentelo is te zien.” Bezoekers kunnen via een pendeltreintje van de ene locatie naar de andere locatie worden gebracht. Daarnaast is er op iedere locatie een gastvrouw of gastheer aanwezig, die de bezoekers van meer informatie kan voorzien.

Laat je verassen en kom naar Bentelo!
De organisatie verwacht tussen de 500 en 5000 bezoekers te trekken. Ondernemers, die zijn aangesloten bij ondernemersvereniging Ondernemend Bentelo, kunnen zich aanmelden om mee te doen met de open bedrijvendag. Inmiddels heeft de organisatie al meer dan 60 aanmeldingen binnen. Voor meer informatie over Bentelo in Bedrijf: http://www.benteloinbedrijf.nl