10 oktober: Lang zult u Wonen en duurzaamheidsmarkt

Gemeente Hof van Twente nodigt u uit voor een gecombineerde Lang zult u Wonen en duurzaamheidsmarkt. Op de markt treft u verschillende lokale bedrijven die u kunnen helpen bij het comfortabel, veilig en duurzaam wonen. Denk aan de installateur, aannemer, architect, zorgverlener of leverancier van (hulp)middelen voor toekomstbestendig wonen. Benieuwd naar de mogelijkheden van domotica (huisautomatisering) of woningaanpassingen? Of bent u geïnteresseerd in zonnepanelen, isolatie of alternatieve vormen van verwarming? Ondernemers en maatschappelijke organisaties staan u graag te woord. Ook kunt u een aantal interessante presentaties bijwonen.

 

Zuiver Hof van Twente

Het nieuwe lokale energiebedrijf dat begin oktober van start gaat, zal zich ook presenteren op deze markt. Mensen van de energiecoöperatie Zuiver Hof van Twente zijn aanwezig voor adviezen over duurzaam energiegebruik, het verduurzamen van uw woning, het leveren van 100 % groene stroom uit Hof van Twente en het leveren van CO2 gecompenseerd gas. Zuiver Hof van Twente is een samenwerkingsverband tussen gemeente Hof van Twente, de gezamenlijke ondernemers en inwoners van Hof van Twente. 

 

De Lang zult u Wonen en duurzaamheidsmarkt wordt gehouden op zaterdag 10 oktober 2015 van 11 tot 16 uur in het gemeentehuis van Hof van Twente, De Höfte 7 in Goor. 
U bent van harte welkom!