10e editie Höfteballooning op 13 juli, meevaren in de luchtballon kan!

Zaterdag 13 juli 2019 wordt de 10e editie van Höfteballooning gehouden, het evenement dat zijn oorsprong vond in Hengevelde en hier ook vele jaren gehouden werd. Vanaf 17.00 is er van alles te beleven rondom ballonvaren. Deze 10e editie word geopend door Drum & Showfanfare Apollo uit Goor. Zwaai de luchtballonnen ui of vaar zelf mee in een van de vele aanwezige luchtballonnen. Ook zullen er een aantal gave zogenaamde special shape ballonnen aanwezig zijn. Er is een presentatie van een zweefvliegtuig, en een inloopballon. Er is een spectaculaire politiehonden demonstratie KNPV en er zijn paramotors. En natuurlijk allerlei leuke activiteiten voor de kids. Deze avond wordt afgesloten met een Glow in the Dark, Dit is een show waarbij de ballonnen in het donker op de start weide staan en verlicht worden  door de gasbranders vanuit de mand, op de maat van meeslepende muziek.

De mensen die deze 10e editie vanaf een unieke plek willen beleven en samen met alle andere ballonnen willen opstijgen kunnen reserveren voor een vaart op www.hofteballooning.nl

De kosten bedragen € 175,00 p/p, waarvan € 25,00 direct beschikbaar wordt gesteld aan de Stichting Onze Ballon. En geniet van de vaart boven het prachtig mooie Twentse landschap.