A.s. zaterdag 20:00 uur Wegdam Weekend online Pubquiz

Gezien het feit dat er weinig te doen is de komende weken, organiseren de mannen van Wegdam Weekend zaterdag 28 maart aanstaande een gezellige online Pubquiz voor jong en oud in Hengevelde. Vanaf 20:00 uur kun je met je familie en/of vrienden meedoen met het beantwoorden van vragen via wegdamweekend.nl. Vanuit de studio zullen de heren jullie allerlei fragmenten laten horen en verschillende vragen stellen. De stream is up to date, dus daar zal het niet aan liggen. Je kunt er gewoon via de site bij. Let op: je mag met maximaal 4 personen bij elkaar zitten van het RIVM, dus houd je daar aan.

Hoe gaat het in z’n werk?

De quiz bestaat uit 6 rondes, die vooral gaan over Hengeveldse zaken en het raden van verschillende geluiden of nummers. We horen jullie denken: allemaal leuk en aardig maar wat kunnen we nu precies verwachten? Nou, jullie worden op je wenken bediend want hieronder zie je een overzicht van de rondes:

ronde 1: Plaatjesronde

ronde 2: Raad de Hengeveldse stemmen

ronde 3: Raad de reclame-tunes

ronde 4: Welke BN-er vertelt hier iets?

ronde 5: Ronde voor de dierenliefhebbers

ronde 6: Raad de plaat (titel + artiest)

Alle hulpmiddelen zijn hierbij toegestaan. Dus je mobiele telefoon kun je gebruiken om dingen op te zoeken of mensen te bellen. Alles is geoorloofd! 

Opgeven?

Als je mee wilt doen, geef je dan op via de onderstaande link! Bedenk een leuke teamnaam met elkaar en je krijgt vervolgens 6 digitale invulformulieren in je mailbox. Aan het einde van iedere ronde moet je het formulier verzenden. Makkie toch? 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nwQEaenu7UOuTY6Dq-0C1DCGb3QUBxdOuJsZ3G0iRndUQkNGMzZHREQwWjc2R01XMDVIMFQ5UDVWWC4u

Prijzen!

We spelen voor een eervolle vermelding op wegdamnieuws.nl en wegdamweekend.nl! De winnaar van de quiz zal rond 22.00 uur bekend zijn.

Kortom...

Ben je even toe aan wat gezelligheid, digitale verbondenheid en competitie in deze periode? Geef je dan snel op en dan maken we er een leuke quizavond van. Oh ja.. we draaien na de tijd ook nog wat verzoekjes, gewoon omdat het kan! Dus zet vast een wijntje, biertje of frisje koud voor zaterdag en doe mee!