Aanstaande zaterdag eerste inwonersdag van gemeente Hof van Twente

Van 12:00 tot 14:00 uur kunnen inwoners van gemeente Hof van Twente struinen over de inwonersmarkt die in de hal van het gemeentehuis staat opgesteld. Op deze markt staan allerlei uiteenlopende bedrijven die de inwoner op weg helpt naar extra woongenot in Hof van Twente. Te denken valt aan de bibliotheek, zwemlessen, fitcoach, een vocal-group, een bakker, kunstenaar, kinderopvang, Hofstreek TV/FM, VVV, de sportschool, zaken op gebied van duurzaamheid, werkplein, etc.. Deze markt is vanaf 12.00 uur toegankelijk voor iedereen en in aanwezigheid van Burgemeester Ellen Nauta. De inwonersdag is een nieuw evenement waarbij Stichting HofMarketing de woonbeleving van nieuwe inwoners wil vergroten.

De nieuw ingeschreven inwoners binnen gemeente Hof van Twente komen ’s ochtends samen in het officiële gedeelte waarbij zij een luchtig en informatief programma krijgen voorgeschoteld waarbij ze ook door Burgemeester Ellen Nauta persoonlijk worden welkom geheten.

Voor nieuwe inwoners is er deze dag ook nog vier speciale ‘Ken je kern- wandeling’ georganiseerd in Goor, Diepenheim, Delden en Markelo! Na het plenaire gedeelte en de inwonersmarkt kunnen nieuwe inwoners zijn of haar eigen kern beter leren kennen.

Onder leiding van diverse raadsleden (Riekele Bijleveld, CDA voor Goor | Gerda Bruins, VVD voor Markelo | Alice Olde Reuver of Briel, D66 én Hannie Rohaan, Gemeente belangen voor Diepenheim | Herman Kalter, SP voor Delden) wandelen zij met de aangemelde inwoners door de kern en beantwoorden alle vragen.

Van 10:00 tot 15:30 uur is ook de beurs “stappen (zetten) in Dieka! Alles over asbest, energie en duurzaamheid”

Vragen over de inwonersdag kunnen gesteld worden aan Marriët de Beer van HofMarketing: marriet@hofmarketing.nl