Actie Hof Gezond: Laatste kans voor gratis intake

50 inwoners gingen jou voor en hebben al gebruik gemaakt van de actie Hof Gezond. De actie bestaat uit een gratis gesprek over jouw eigen gezondheid vanuit je eigen motivatie en mogelijkheden bij één van de samenwerkende fysiotherapiepraktijken in Markelo, Diepenheim, Hengevelde, Delden en Goor. Zit je niet lekker in je vel of ben je gewoon benieuwd naar je gezondheid? Dan is Hof Gezond misschien wat voor jou. Aanmelden kan nog tot en met 31 oktober via www.hofgezond.nl

Je kunt als inwoner nog tot en met 31 oktober aanmelden voor het uitgebreide gesprek op basis van het gespreksmodel Positieve Gezondheid. Er wordt niet specifiek naar je klachten gekeken, maar naar je eigen mogelijkheden om aan de slag te gaan met je gezondheid. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een klacht hebt die ergens anders vandaan komt dan je in eerste instantie dacht. Een gesprek hierover kan leiden tot nieuwe inzichten. Misschien zit een wandelgroepje, lidmaatschap van een vereniging of een wekelijkse ontmoeting (met bijvoorbeeld een maatje) wel de goede richting.

Wil jij ook een gesprek over (jouw) gezondheid? Deelname is kosteloos en beperkt tot een maximum aantal deelnemers. De deelnemende fysiotherapiepraktijken zijn: EV Fysiotherapie en Fysiocentrum Kamminga uit Delden, Fysiotherapie & Fysiofitness Smit, Flex-S en Fysiotherapie De Oliphant uit Goor, WY Fysiotherapie en Fysiotherapie Markelo uit Markelo, Fysiotherapie Stockentree in Diepenheim en Fysiotherapie Noordman in Hengevelde. Meld je snel aan via www.hofgezond.nl.