Allerlaatste kans: deel vóór vrijdag 1 september jouw natuurgedicht

De Bibliotheek Hof van Twente, De Reggetuin, De Groene Loper en de gemeente Hof van Twente roepen inwoners nog eenmaal op een lofzang over het landschap te maken. “Er zijn al prachtige natuurgedichten binnengekomen sinds de wedstrijd is gestart”, stellen de initiatiefnemers.

Wil je als inwoner van Hof van Twente jouw natuurgedicht nog insturen en meedoen aan de dichtwedstrijd? Wacht dan niet te lang en stuur vóór 1 september je natuurgedicht in.

Win een groene prijs én een plek op het dichtevent

Win als groene prijs een cadeaubon (t.w.v. 75 euro), regenton (t.w.v. 50 euro) of insectenhotel (t.w.v. 25 euro). En houd zaterdagmiddag 30 september alvast een plekje vrij in je agenda voor de prijsuitreiking tijdens het dichtevenement in de Reggetuin. Met bekende namen als de bekende acteur van Oogappels Ramsey Nasr en dichteres Johanneke ter Stege.

‘Dichter bij de Natuur’

Aan jou de vraag om een gedicht te schrijven over ‘Dichter bij de Natuur’ in de breedste zin van het woord. Waarin je anderen meeneemt in wat de natuur voor jou betekent en/of wat de natuur bij je oproept. Het staat je vrij om het thema op geheel eigen wijze terug te laten komen. Zo kun je bijvoorbeeld vragen beantwoorden in je gedicht als: “Wat betekent ‘Dichter bij de natuur’ voor mij?”, “Welke invloed heeft de natuur op mijn dagelijks leven?” en “Hoe ziet de natuur er in de toekomst uit?”. We lezen het graag terug in jouw natuurgedicht.

Meedoen

Stuur vóór vrijdag 1 september 2023 je gedicht naar: hofnoggroener@gmail.com.
Kijk voor meer informatie op www.hofnoggroener.nu.