Creatievelingen gezocht

Alle activiteiten voor jong en oud liggen in deze tijd stil. Mensen hebben misschien meer vrije tijd. Ben je handig met hout of metaal, speel je muziek of schrijf je graag? Maak samen iets, wat doet denken aan “verbinden”. Kunstenares Sandra Boots ondersteunt het kunstproject “Verbinden” van Salut en draagt het een warm hart toe.

Sandra Boots: “Kunst is mijn passie, mijn leven. Kunst creëren vind ik een fantastisch proces. Ik lach, ik huil, ik dans, ik zing, ik schreeuw en ik spring, maar uiteindelijk maakt het me telkens gelukkig. Al die gevoelens en emoties die kunst en het maken van kunst oproepen zou ik met zoveel mogelijk mensen willen delen. Kunst slaat bruggen, brengt nieuwe inzichten en kunst legt verbindingen.”

Jij kunt als creatieve inwoner van Hof van Twente een bijdrage leveren aan het kunstproject.

Heb je een idee en heb je daar hulp bij nodig. Kunstenares Sandra Boots of haar kunstcollega’s denken graag met je mee. Sandra is op woensdag tussen 18:00-20:00 uur bereikbaar via 06-46056478 of mail info@sandraboots.nl

Wil je dat jouw kunstproject wordt gedeeld via de media? Mail je beeldmateriaal naar info@salut-welzijn.nl. Met de huidige corona maatregelen is het niet mogelijk om iedereen een podium te geven. Zodra er mogelijkheden zijn, zal Salut deze benutten.

Meer weten? Neem contact op met Michel van Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@salut-welzijn.nl