De Reggehof: het film- en theateraanbod voor komende 2 weken.

Twente op Film
Wat maakt Twente tot Twente? Welke veranderingen hebben de laatste eeuw plaatsgevonden? Twente op film is een project van actrice Johanna ter Steege en filmmaker Erik Willems. Aan de hand van film archiefbeelden wordt laten zien wat er in een eeuw in Twente veranderd is. In de ruimtelijke ordening, in de industrie, in het leven van alledag. Twente op film draait vrijdag 17 juni en zondag 19 juni om 20:00 uur.

Dansvoorstelling Home of Talents Klassiek, modern
In de middag (aanvang 14:30) zullen ballerina’s -van klein tot groot- hun debuut maken op het podium van De Reggehof tijdens de eerste danspresentatie van de dansafdeling Home of Talents. Onder professionele leiding van Marleen Hamer en Jennifer Willems laten alle groepen zien wat ze kunnen; van Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek Ballet en Moderne dans. De voorstelling is van korte duur en een aanrader om te bezoeken als ouder, opa, oma, vriendje, vriendinnetje of als je zelf op het punt staat om danslessen te nemen. Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om te genieten van onze danstalenten.

 

Dansvoorstelling Home of Talents Freestyle, Urban, Streetdance
Twee dansvoorstellingen van Home of Talents!
Op zaterdag 18 juni 2022 geven de dansgroepen van Home of Talents niet één maar twee korte voorstellingen. In de avond start de tweede danspresentatie van Home of Talents (aanvang 18:30) met in de hoofdrol de Freestyle, Urban, Streetdance groepen van Home of Talents. Met de voorstelling ‘Samen sterker dan 1’ laten zij zien wat deze verschillende dansstijlen inhouden. Dit alles onder de profesionele leiding van Roxaine Wessels en Marlou Pascale Gerritzen. De voorstelling is van korte duur en een aanrader om te bezoeken als ouder, opa, oma, vriendje, vriendinnetje of als je zelf op het punt staat om danslessen te nemen. Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om te genieten van onze danstalenten.