De Reggehof na tijdelijke sluiting weer open

De Reggehof heeft twee weken op slot gezeten maar we hebben niet stilgezeten. Er is veel werk achter de schermen verricht. Alles was er op gericht om, op het moment dat we weer open mochten, er ook helemaal klaar voor te zijn om de bezoekers weer goed en veilig te kunnen verwelkomen. Zoals de persconferentie afgelopen dinsdag aangaf mogen we onze deuren weer openen. Vanaf vandaag kunnen verenigingen, muziek-, dans- en taallessen weer opstarten. Uiteraard is het gebruik van een mondkapje binnen ons gebouw nog steeds verplicht en geldt voor alle lessen dat deze alleen plaats kunnen vinden onder de geldende strikte Coronavoorwaarden. Naast de start van de lessen kunnen we gelukkig ook weer naar de film…

Volgende week staat op dinsdag 24 november om 20.00 uur Dark Waters op de planning en op woensdag 25 draait de Sinterklaas film Sinterklaas & De Vlucht door de lucht om 14.30 uur. Let op dat we met de huidige maatregelen nog maar 30 bezoekers mogen ontvangen. Dus vol= vol!

Het doek voor de theatervoorstellingen blijft voorlopig helaas nog dicht. De huidige maatregelen die zijn afgekondigd tot half december met maar maximaal 30 bezoekers naar het theater, hebben er toe geleid dat wij samen met alle betrokkenen voor de geplande professionele voorstellingen van november en december helaas hebben moeten besluiten deze te verplaatsen. De voorstellingen die in deze periode nog gepland stonden, binnen de 1,5 meter richtlijnen, zijn al zo goed als uitverkochte voorstellingen voor 85-100 personen. De artiesten van deze voorstellingen hebben aangegeven niemand te willen teleurstellen. Daarom is er in gezamenlijk overleg besloten deze voorstellingen te verplaatsen naar een nieuwe datum in 2021. Kaarthouders ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Mochten we nog aanvullende activiteiten en/of voorstellingen kunnen ontplooien voor de komende maanden binnen de huidige maatregelen dan brengen we je natuurlijk graag op de hoogte! De laatste updates zijn te vinden op de Facebook en/of Instagram pagina’s van de Reggehof.

Wij hopen dat, ondanks dat het niet zo goed ging met het aantal besmettingen in onze regio, iedereen gezond is en gezond blijft! En we elkaar maar snel weer mogen zien in ons prachtige theater!

PS. De voorstellingen die voor januari tot en met juni gepland staan gaan we in december communiceren! Nog meer redenen om onze socials in de gaten te houden, want er staat weer genoeg leuks op de planning voor volgend jaar! Iets om naar uit te kijken….