Diensten en initiatieven tijdens de Corona maatregelen

Vanwege het Corona virus en de maatregelen om het in te dammen hebben sommige mensen het (extra) moeilijk. Tegelijk zijn er veel mooie initiatieven om elkaar door deze lastige periode heen te helpen.

Salut heeft een overzicht gemaakt waar u voor hulp en vragen terecht kunt. Deze kunt u raadplegen op de website onder “ons actuele nieuws”.

In deze tijd, is het extra belangrijk om elkaar te helpen. Salut wil daarin vraag en aanbod bij elkaar brengen. Lukt het u niet om de medicijnen op te halen, boodschappen te doen of loopt u tegen wat anders aan dat het gewone dagelijkse leven in de weg staat? Vul dan het ik heb hulp nodig – formulier in of bel met Salut.

Wilt u anderen helpen door bijvoorbeeld medicijnen op te halen, de hond uit te laten, boodschappen te doen of iets anders? Vul dan het ik wil helpen formulier in. U hoort van Salut zodra u ingezet kan worden.

Heeft u behoefte aan een luisterend oor, of maakt u zich zorgen in uw naaste omgeving, de Salut medewerkers staan u graag te woord. Salut is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00-12:00 uur. Bel 0547-260053 of app 06-2089 4999 of mail info@salut-welzijn.n