Elastiekenkoers 2024 gaat weer van start! De koers komt in beweging voor goede doelen in Hof van Twente!

Op 27 juni 2024 gaat de Elastiekenkoers weer van start! Na de waanzinnig succesvolle editie van vorig jaar, gaat er ook dit jaar weer een heel peloton in de trappers voor het goede doel.

Het motto van de Elastiekenkoers is ‘winnen doe je samen’. De deelnemers van de koerstocht – met een lengte van ongeveer 180 kilometer – zetten zich gezamenlijk in voor een goed doel binnen de Hof van Twente. In voorgaande jaren is er al bijna €700.000 aan gelden bij elkaar getrapt. Hiervan zijn meerdere mooie initiatieven bekostigd, zoals bijvoorbeeld een dolfijnenexcursie, een snoezelbad of de ondersteuning van boegbeeld en rolstoeltennisser Maarten ten Höfte vorig jaar. 

Het goede doel voor de Elastiekenkoers 2024 is al vastgesteld, dit is namelijk alles wat mensen in Hof van Twente ‘in beweging’ brengt. Van sportclub tot mobiliteitsoplossingen, de Elastiekenkoers vindt het belangrijk dat iedereen in de Hof kan sporten en bewegen en gaat zich daar dit jaar voor inzetten!
Ben of ken jij personen of instanties die zich daarvoor inzetten en ‘tastbaar’ ondersteuning kunnen gebruiken? Aanvragen kunnen tot 19 februari ingediend worden bij de commissie goede doelen via goededoelen@elastiekenkoers.nl
Geïnteresseerd om mee te fietsen voor het goede doel? Dan moet je nog even geduld hebben, de inschrijvingen zullen op korte termijn openen op de website elastiekenkoers.nl! Houd de Facebook pagina van Elastiekenkoers in de gaten voor de exacte inschrijvingsdatum!