Fancyfair Brocante Fair Diepenheim op zaterdag 28 augustus

Op zaterdag 28 augustus is er weer de jaarlijkse Fancy Fair rommelmarkt in en om de manege aan de Krommedijk 2 te Diepenheim.

Vorig jaar kon de Fancy Fair vanwege COVID-19 niet doorgaan.

Nu valt de Fancy Fair en rommelmarkt onder doorstroom evenement net als de Heerlijcke markt, de fair bij het Warmelo en de brocante parade.

Er is dus twee jaar verzameld, er zijn 25 onderdelen die deze fair opsieren.

In verband met de regels van dit moment rondom het corona virus worden er buiten meer overdekte kramen geplaatst zodat er een betere afstand kan worden gerealiseerd. De Fancy Fair start precies 9:00 uur tot 13:00 uur. De opbrengst is voor onderhoud en vernieuwing van de Molenaarshof.

De eerst Fancy Fair was in 1997 rondom de kerk om op die manier geld bij een te sparen voor een nieuwe Molenaarshof dat in 2001 is gerealiseerd.

Elk jaar is het weer een succes met 300 vrijwilligers en duizenden bezoekers aan deze dag. Tevens is er voor de jeugd een grote kraam met kinderspeelgoed en rad van avontuur. Ook voor de inwendige mens is er van alles te koop.

Heeft u bij het lezen van dit artikel iets speciaals voor de veiling of dergelijk dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0547-351239. Dit kan zijn moderne kunst, bijzondere objecten, retro of vintage enzovoorts.

Wij zien u graag op 28 augustus om 9:00 uur in en rondom de manege aan de Krommedijk 2 te Diepenheim.

 NB mochten er wijzigingen of (extra) maatregelen zijn  n.a.v. de Corona-epidemie, dan houden wij u via deze website op de hoogte!

Op zondag 29 augustus 2021 om 10:00 uur wordt er een jubileum dienst georganiseerd. Dit is enerzijds een feestelijke dienst t.g.v. 25 jaar Fancy Fair. In het bijzonder wat er tot stand is gekomen, een geheel vernieuwde en grotere Molenaarshof.

Nog belangrijker is de 25 jaar samenwerking met de vele vrijwilligers en de jaarlijkse bezoekers aan deze speciale dag.
Tevens staan we stil bij onze mede vrijwilligers, die niet meer in ons midden zijn maar toch zo vaak aan denken.
Daar is een herdenkingsdienst een mooi moment voor om hierbij stil te staan.
Ook hier nodigen wij u van harte uit op zondag 29 augustus om 10:00 uur in de Johannes kerk.