Foodbus Doors Wide Open nu ook in Hengevelde

Doors Wide Open ondersteunt al 10 jaar succesvol veel gezinnen, zelfstandig en vrijwillig, met één doel: jou en je gezin een prettiger en zorgelozer leven geven. Zonder kosten natuurlijk want daar zit je al helemaal niet op te wachten!

“Accepteer op tijd hulp, snel ingrijpen is erg belangrijk en bespaart je veel onnodige kosten en zorgen. Naast de begeleiding kunnen we jou ondersteunen met eten en drinken, kleding, speelgoed, huisraad, dierenvoedsel, noodopvang etc. We hebben alles in eigen beheer, één organisatie, één aanspreekpunt, 100 procent op basis van wederzijds vertrouwen en compleet belangeloos”, aldus Doors Wide Open.

Seine Braakman van Doors Wide Open heeft ook een foodbus, waar ze eten uitdelen aan mensen die het slecht kunnen betalen. “Vanaf 1 februari hebben we er 3 nieuwe locaties erbij. We staan dan op een extra plaats in Goor in de buurt van de Gijmink school. Op verzoek gaan wij dan ook naar de plaatsen Bentelo en Hengevelde. Zo breiden we langzaam uit en willen we werken naar meer standplaatsen. Dit hangt van het aantal vrijwilligers af, wilt u ook een keer met de bus op pad als vrijwilliger meld u dan nu aan. 06-20539460. Inwoners uit de Hof van Twente die het financieel zwaar hebben en niet voldoende geld over houden na het betalen van hun vaste lasten voor het noodzakelijke levensonderhoud kunnen gratis spullen ophalen. De eerste 3 keer kan dat zonder opgave van uw gegevens of informatie over uw situatie. Daarna is een officiële aanmelding bij Doors Wide Open wel vereist.  Er is een vrijwilliger aanwezig waar u anoniem uw verhaal kwijt kunt en  eventuele die u mogelijkenheden voor ondersteuning aan kan bieden bij bepaalde omstandigheden.”

Oneven weken:

Maandag:
Petrus school Hengevelde 18:00 t/m 18:45
Johannes kerk Diepenheim 19:15 t/m 20:00

Donderdag:
Burgermeester Buyvoetsplein Bentelo 18:00 t/m 18:45
Parkeerplaats station Delden 19:15 t/m 20:00