Fotowedstrijd: 20 jaar Hof van Twente!

Gemeente Hof van Twente bestaat dit jaar 20 jaar. Reden genoeg om een fotowedstrijd te organiseren. De wedstrijd loopt van 19 oktober tot en met 9 november, waarna de jury de hoofdwinnaar kiest uit alle inzendingen en drie categoriewinnaars. De categorieën zijn ingedeeld in: Leven in Hof van Twente, Actief in Hof van Twente en Werken in Hof van Twente. De hoofdprijs is een KameraExpress waardebon van €100,-. De prijs voor de winnaars uit de drie categorieën is een Hofpas met een waarde van €25,-.

Meedoen

De fotowedstrijd is voor alle inwoners van Hof van Twente. Foto’s insturen kan via www.hofvantwente.nl/fotowedstrijd.

De opdracht is: laat zien wat Hof van Twente zo speciaal maakt. Daarbij zijn er drie categorieën waarin de foto in te delen moet zijn. Geef bij de inzending van de foto daarom ook aan om welke categorie het gaat:

1. Leven in Hof van Twente
2. Actief in Hof van Twente
3. Werken in Hof van Twente

De ingezonden foto’s mogen door de gemeente worden gebruikt bij publicaties van de gemeente. Bij de inzending van de foto’s wordt om toestemming daarvoor gevraagd.

Uitslag

Na 9 november neemt de gemeente zelf contact op met de winnaars. Op de website, in het Hofweekblad en op social media worden de winnaars bekend gemaakt.