Gemeente zoekt Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling

Gemeente:
De gemeente Hof van Twente is een dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. De gemeente Hof van Twente heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst.

De functie:
Binnen het team Ruimte en Economie zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker Ruimtelijk Ontwikkeling. Het team is een enthousiast en gedreven team van ca. 20 personen dat complexe projecten oppakt. Elke dag zet het team zich in om de maatschappelijke en politieke ambities te vertalen in concrete acties.

Wij zoeken:
Wij zoeken jou omdat jij graag op het gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling adviseert over vraagstukken, het complexe ruimtelijke ordeningsbeleid wilt helpen ontwikkelen en bestemmingsplannen en structuurvisies vorm wilt geven door dit te initiëren. De komende omgevingswet zie jij als een kans met nieuwe uitdagingen. Ook krijg je energie van het onderhandelen met allerlei partijen waaronder projectontwikkelaars en de Provincie en vertegenwoordig je de gemeente in beroepsprocedures.

Ben jij ambitieus, leergierig en wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen? Ben jij een bevlogen mens met een visie, neem je graag initiatief, ben je communicatief en digitaal vaardig en flexibel? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij bieden:
De functie geldt voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid van een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie is ingedeeld in schaal 10. Op basis van een 36-urige werkweek betekent dit een salaris van maximaal € 4.494,00 bruto per maand, excl. 17.05% Individueel Keuze Budget (IKB).

Maken onze LEV-waarden Leiderschap, Eigenaarschap en Vertrouwen je nieuwsgierig? En lijkt het je een mooie uitdaging om bij onze gemeente te komen werken, klik dan op de button om te reageren. Je kunt uiterlijk tot en met 16 januari 2022 solliciteren. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 of 25 januari 2022 ‘s middags.

Geïnteresseerd:
Geïnteresseerd en overtuigd dat jij degene bent die we zoeken of wil je meer informatie
neem dan contact op met Janine Koetsier (manager Ruimte en Economie), j.koetsier-keizer@hofvantwente.nl , tel: 0547-858585.