Gratis waterclinics voor kids bij De Mors in Delden

De KNZB, De Provincie Overijssel en Zwembad de Mors slaan deze zomer de handen ineen. Op 21 juli en op 13 augustus worden in het verwarmde buitenbad door de experts van de zwembond twee keer vier zwemclinics verzorgd. Kinderen kunnen op deze middagen gratis deelnemen en kennismaken met verschillende watersporten.

Nu in coronatijden veel activiteiten wegvallen en bewegen daarmee minder vanzelfsprekend is, moet het clinicaanbod in beide behoeftes voorzien. Zowel in juli als in augustus worden achtereenvolgens zeemeerminzwemmen, syncroomzwemmen, schoonspringen en waterbasketbal aangeboden. Voor zowel jongens als meisjes in alle leeftijden is er dus wat te kiezen en steeds is het aanbod laagdrempelig en uitdagend.

Niet slechts op deze dagen heeft De Mors weer steeds meer te bieden voor kinderen en gezinnen. Nu de regelgeving rondom corona is versoepeld zijn tijdens de standaard openingstijden tussen 7:00 en 9:30 en 17:30 en 19:30 en op zondagen van 10:00 tot 12:00 en 12:30 tot 14:30 ook kinderen en gezinnen welkom. Bij mooi weer worden verspreid over de week 18 blokken van twee uur aan dit aanbod toegevoegd.

Deelname aan de clinics is kosteloos, wel dienen deelnemers in het bezit te zijn van een toegangsbewijs van het zwembad en uiteraard een diploma. Opgeven kan op https://www.knzb.nl/evenementen__oranje/zomertour/. Voor alle clinics geldt: vol = vol. Voor openingstijden van het zwembad raadpleegt u www.zwembad-demors.nl.