Help het goede doel: Basisschool Wiene haalt oud ijzer op

Op zaterdag 11 maart haalt de ouderraad van basisschool Wiene weer oud ijzer bij u op, tussen 9.00 en 13.00 uur. Er wordt ingezameld in de wijde omtrek van school: Wiene Zeldam, Deldenerbroek, Delden, Goor en Bentelo. Alle metalen die u niet meer gebruikt, zoals: oud ijzer, fietsen, radiatoren, lood, aluminium, huishoudelijke apparaten (wasmachines, drogers, computerbeeldschermen, mobieltjes), elektriciteitskabels, autoaccu’s. Koelkasten, tv’s en vriezers kunnen niet worden
ingezameld. Aanmelden kan bij Herbert Visschedijk (06-27369734) of Erwin ter Keurs (06-23660870) door een Whatsapp te sturen of via een telefoontje tussen 18.00 en 20.00 uur. Geef aan in uw bericht of het handzaam of zwaar, klein of groot ijzer is. Ze kunnen niet voor 11 maart langskomen. Bij grotere hoeveelheden is overleg mogelijk.
De opbrengst van de oud ijzer actie komt volledig ten goede aan de kinderen van de school. Het afgelopen jaar zijn een groen schoolplein en een buitenlokaal gerealiseerd. In Wiene wordt buitenonderwijs gegeven. Dit betekent dat elke dag één vak, bijvoorbeeld rekenen, in de buitenlucht gegeven wordt. Samen met de individuele aandacht die kinderen krijgen is dit een optimale kans voor het kind en zijn of haar ouders. Basisschool Wiene is te vinden tussen Delden, Goor, Bentelo en Bornebroek aan de Rijksweg tussen Delden en Goor.