Herinneringen aan de coronatijd maken we samen

In de corona tijd zijn er veel mooie initiatieven om elkaar door de corona periode heen te helpen ontstaan. Salut wil graag van al deze hartverwarmende acties een compilatie maken als blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd. De afgelopen weken waren bijzonder in Hof van Twente. Tijdelijk geen koffiedrinken bij de buren, geen bezoek aan je ouders en opa en oma’s. Maar ook je vrienden niet meer kunnen zien, wil niet zeggen dat je hen zonder meer moet missen.

Om het tijdelijk isolement te doorbreken, om de fysieke afstand tussen jou en je geliefden te helpen overbruggen en bewoners die dreigden eenzaam te worden een hart onder de riem te steken, zijn er de afgelopen weken vele lieve en mooie acties gehouden. Salut wil graag van al deze hartverwarmende acties een compilatie maken als blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd.

Een compilatie maken we samen. Salut vraagt inwoners, die iets gedaan hebben voor je naaste of een ander en er een foto of filmpje van heeft gemaakt deze te mailen naar info@salut-welzijn.nl of te appen naar 06-86877567. Uw inzending wordt meegenomen in deze compilatie en wordt tijdens en/of na afloop gedeeld via diverse media.

Salut is daarnaast op zoek naar vrijwilligers, die samen een compilatie willen maken van alle ingezonden filmpjes en foto’s. Meer weten? Neem contact op met Gijs van Salut 0547-260053 of mail info@salut-welzijn.nl.