Het oogsten van bomen gaat door (6 en 8 januari)

2021 was het jaar waarin de meerbomen.nu actie begonnen is in Hof van Twente. Dank voor jullie hulp bij de start van deze mooie beweging. Samen gaan we voor 35.000 extra bomen in de Hof.

In januari en februari gaan we door! Om op de hoogte te blijven van alle oogstmomenten, nodigen we je uit naar https://meerbomen.nu/hofvantwente/ . Meld je aan als vrijwilliger. Zo blijf je gegarandeerd op de hoogte van oogstdagen.

Oogstlocatie op 6 en 8 januari.

Landgoed Het Weldam Op donderdag 6 januari en zaterdag 8 januari gaan we tussen 10-14 uur bomen oogsten. We kunnen hier veel Esdoorn, Beuk en Vlier oogsten. Vele handen, maken licht werk. De oogstlocatie is bereikbaar per fiets.

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto aan de Diepenheimseweg ter hoogte van no 114. `Kasteel Weldam is gelegen tussen Goor en Diepenheim. Komend vanaf de A1, afslag Markelo; in Markelo richting Goor aanhouden, in Goor richting Diepenheim en na de brug over het Twentekanaal vindt u na ongeveer 800 meter aan de linkerkant een parkeerplaatsje aan het begin van de Weldammerlaan’. Het is niet toegestaan om de laan naar het kasteel in te rijden Verzameladres: Om 9.50 uur ter hoogte van de Diepenheimseweg 114, 7475 MN Markelo. We lopen naar de oogstlocatie op het landgoed.

Oogstlocatie op 15 en 16 januari.

Oldenzaal

Op zaterdag 15 januari en zondag 16 januari gaan we in Oldenzaal oogsten met de landelijke organisatie Meerbomen.nu. Zij zijn dan met een groep in Overijssel. Hoe leuk om dan van elkaar te leren en de oogst mee te nemen naar de Hof van Twente Zie bomenplanner op meerbomen.nu voor de precieze locatie.

Wil je je ook aanmelden als bomenhub of als plantlocatie in Hof van Twente? https://meerbomen.nu/hofvantwente/

Op naar 35.000 bomen in 2022! We zien je graag weer. Oogstlocaties en tijden kan je ook volgen in de boomplanner op meerbomen.nu. Vanwege de Coronamaatregelen wordt er geoogst met extra voorzorgsmaatregelen. Voor vragen of ideeën, mail dan naar boomwerkgroephvt@gmail.com