Hofconnect haalt weerman Dennis Wilt naar Hengevelde

U kent hem waarschijnlijk vooral als weerman bij RTL, Dennis Wilt. Nu werkt hij bij Talpa Network waar hij binnenkort in de voetsporen treedt van Piet Paulusma. Dinsdagavond 19 november staat hij, op uitnodiging van HofConnect, voor een zaal vol ondernemers in Herberg De Gebrande Waateren in Hengevelde. Als gespreksleider daagt Dennis een panel met ondernemers en ervaringdeskundigen uit om in te gaan op verduurzaming. En natuurlijk vraagt hij de aanwezigen in de zaal, hierop te reageren. Want, is het verduurzamen van je bedrijf nou vooral een groene hype? Een verkapte investering met een groen randje? Of iets waar je zo snel mogelijk aan moet beginnen, als je dat nog niet gedaan hebt! HofConnect begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30). Na het interactieve programma met Dennis Wilt volgt een informele netwerkborrel.

Dennis Wilt werd 49 jaar geleden in Borne geboren en woont daar ook nu nog met veel plezier. Hij is bekend als TV-weerman, maar voelt zich ook in zijn element als dagvoorzitter en spreker tijdens evenementen en congressen. Ook is Dennis gepassioneerd spreker over onderwerpen als het veranderende klimaat in Nederland cq de wereld en de gevolgen daarvan op ons dagelijkse leven. Hoe kunnen we met nieuwe energie naar een duurzamere wereld? Hoe brengen we deze verduurzaming zakelijk gezien in de praktijk en wat zijn de effecten op de lange termijn? “Wilt u meepraten over deze vragen en meer, zorg dan dat u erbij bent in Hengevelde”, aldus Ernest Nijkamp als voorzitter HofConnect.

Inspiratie opdoen en verbinden “Onze ervaring is dat een avond waarin interactie plaats vindt met ondernemers in de zaal, de meest waardevolle discussies oplevert. Het maakt dat je op het puntje van de stoel zit en actief meedenkt. Daarom kozen we voor dit thema en een forumdiscussie aan de hand van pittige stellingen”, aldus Ernest Nijkamp. “Het belooft een boeiende avond te worden. Een avond waarin we inspiratie opdoen, maar waar ook voldoende tijd en ruimte overblijft om nader kennis te maken met elkaar. En dat is nog steeds het voornaamste doel van HofConnect: ondernemers, waar dan ook gevestigd in de Hof, samenbrengen. Door elkaar te spreken, ontstaan verbindingen en werken we aan een sterker ondernemersklimaat in de regio.” Nijkamp benadrukt dan ook dat alle ‘Hof-ondernemers’ van harte welkom zijn.

Programma dinsdagavond 19 november:

19.30 uur : ontvangst met koffie en thee

20.00 uur : Inleiding weerman Dennis Wilt

: Forumdiscussie met panelleden en ondernemers in de zaal

21.30 uur : netwerkborrel

Locatie : Herberg De Gebrande Waateren, Goorsestraat 15 te Hengevelde

Aanmelden : via de ondernemersvereniging in de eigen kern of via de website www.hofconnect.nl.