Informatieavond Veilig Buitengebied bij Spoolder

Boerenbedrijven krijgen steeds vaker te maken met diefstal van diesel en landbouwmachines op het erf. Ook steken hennepkwekerijen en xtc-labs steeds vaker de kop op in een afgelegen schuur of stal. Al dan niet met (gedwongen) medewerking van de eigenaar. De problemen beperken zich niet tot de bedrijven zelf. De buitengebieden zijn ook in trek als het gaat om de dumping van chemisch afval en drugsafval.
Ondernemers kunnen deze problemen niet alleen aanpakken. Gemeente, politie, brandweer en natuurbeschermingsorganisaties ook niet. Samenwerking tussen publieke en private partijen biedt dan de oplossing. Het CCV heeft hier een speciale aanpak voor ontwikkeld: de aanpak Veilig Buitengebied.

Stap voor stap worden de betrokken partijen  in aanpak Veilig Buitengebied samengebracht, veiligheidsproblemen in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen.

De gemeente Hof van Twente organiseert een informatieavond over de aanpak Veilig Buitengebied Bentelo in Cafe Spoolder.
De bijeenkomst vindt plaats onder begeleiding van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en het CCV.

Aanmelden voor deze bijeenkomst in Bentelo kan door een mail te sturen naar Jeanet Borre van de Dorpsraad Bentelo: jeanetborre@gmail.com