”Keep them Landing” organiseert samen met Stichting Veteranen Hof van Twente een rondvaart

”Keep them Landing” organiseert samen met Stichting Veteranen Hof van Twente een rondvaart met historische landingsvaartuigen over het Twentekanaal. 

Hof van Twente

Op zaterdag 13 juli 2024 zal de stichting “Keep them Landing” de Haven van Goor aandoen met 2 van haar historische landingsvaartuigen.

Keep them Landing is een stichting met het doel om landingsvaartuigen van de Koninklijke Marine en die van het Korps Mariniers in het bijzonder, te restaureren en het in standhouden om deze aan het publiek varend te tonen.

Meer informatie over de stichting kunt u vinden op hun website: historische https://ktl-nederland.nl/

Keep them Landing nodigt samen met Stichting Veteranen Hof van Twente alle veteranen uit de Hof van Twente (en familieleden) uit voor een kleine (gratis) rondvaart op het Twentekanaal. Op die manier kunnen ze kennismaken met de Stichting Keep Them Landing en haar vaartuigen. De landingsvaartuigen waren in dienst van de Koninklijke Marine en in het bijzonder van het Korps Mariniers op de Joost Dourlein kazerne te Texel.

Bent U veteraan uit de Hof van Twente en wilt u (en evt. Familieleden) een stuk meevaren meldt u dan aan op het mailadres info@veteranenhvt.nl