Rectificatie Nieuwe spaarpas NIET in Hengevelde

Rectificatie: Vanochtend plaatsten we onderstaand bericht, waarin gemeld werd dat de Hofpas ook in Hengevelde te gebruiken is vanaf 1 oktober. Dit echter onjuist. Onze excuses voor dit bericht en mocht de pas alsnog worden geïntroduceerd dan zullen we hierover berichten.

Per 1 oktober wordt de succesvolle Goorse Gelukspas uitgebreid naar de Hofpas. In alle kernen van Hof van Twente kunt u dan bij alle deelnemende bedrijven en winkels deze pas krijgen en gebruiken. Dus alle inwoners van Hof van Twente kunnen dan profiteren van de vele voordelen van deze spaar- en cadeaupas, zowel in hun eigen stad of dorp maar ook in 1 van de andere kernen. U kunt vanaf 2 oktober bij de deelnemende winkels in de verschillende kernen een Hofpas krijgen. Na registratie van deze pas op de website (www.hofpas.nl), kunt u gaan profiteren van de voordelen van de Hofpas en wordt u op de hoogte gehouden van aan de pas gerelateerde acties. Gelukspashouders kunnen het saldo over (laten) zetten op de Hofpas (www.hofpas.nl). Geregistreerde gelukspashouders ontvangen daarover een emailbericht.

Speciaal voor Gelukspashouders: punten verzilveren

Gelukspashouders kunnen vanaf 2 oktober de gespaarde punten over (laten) boeken. Wanneer u er tegenop ziet om uw punten via de website over te boeken, kunt u er ook voor kiezen om het saldo op uw Gelukspas te verzilveren, door met het gespaarde bedrag op uw Gelukspas aankopen te doen. U geeft dit aan bij de kassa van een deelnemend bedrijf. Let op: om te kunnen betalen met uw Gelukspas moet deze wel geregistreerd zijn! (www.welkomingoor.nl). Dit kunt u ook doen door een registratiekaart invullen bij de deelnemende winkels, dan regelen zij die registratie voor u.

Sparen voor uw vereniging
Van elke Euro die u spaart met de Hofpas, doneert u automatisch 25 eurocent aan een door u gekozen vereniging. Alle deelnemende verenigingen staan vanaf 1 oktober vermeld op de website: www.hofpas.nl. Verenigingen kunnen de gespaarde punten weer inwisselen bij de aan de Hofpas deelnemende bedrijven en winkels voor kantine-aankopen, materiaalinkopen, kantoorartikelen enz. Zo helpen we elkaar lokaal!

Facebookpagina:
Kijk ook eens op de Facebook pagina van de Hofpas. Het promotiefilmpje geeft daar ook prima weer wat de Hofpas inhoudt.

Hofweekblad
Ook in uw Hofweekblad zullen we geregeld in het nieuws komen met de Hofpas.