Nieuwe wandelroutes in Hof van Twente

Speciaal voor deze zomer zijn er door VVV Hof van Twente in samenwerking met diverse partijen een aantal routes opnieuw uitgebracht.Vijf wandelroutes rondom Diepenheim. In samenwerking met IVN Diepenheim zijn er in de serie Wandelroutes Diepenheim e.o. een vijftal routes uitgebracht. De routes laten u Diepenheim zien en de omliggende landgoederen. Elke route heeft een ander thema, bijvoorbeeld Nijenhuis en Weldam, Hogelaar en Sterrebos en De Vier Jaargetijden.De routes zijn beschreven en geven veel achtergrondinformatie over de geschiedenis, flora en fauna onderweg. Het ingetekende kaartje in het hart van de uitgave laat zien hoe de route loopt en waar bijvoorbeeld horeca te vinden is. De afstanden variëren van 4 tot 16,5 kilometer. Start- en eindpunt is het VVV Agentschap in Cultuurcentrum Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat. De routes zijn te koop bij VVV Hof van Twente, in het VVV Agentschap in Diepenheim en via de webwinkel voor € 2,95 per stuk. Het setje met vijf routes kost € 12,50.

Stadswandeling Delden
De Stadswandeling in Delden is opnieuw uitgebracht in samenwerking met het gidsenteam Delden en een aantal ondernemers. Met behulp van de routebeschrijving worden de bezienswaardigheden in het historische centrum van Delden ontdekt. Zoals de geschiedenis van de Oude Stadspomp, de Oude Blasiuskerk en diverse woningen. De afstand is ca. 6 kilometer, verkorting is mogelijk. Start- en eindpunt is de VVV aan de Langestraat 29. De route is te koop voor € 2,95 bij VVV Hof van Twente en via de webwinkel.

Bezoek VVV winkel en website
ü VVV Hof van Twente, Langestraat 29 in Delden
ü VVV Agentschap Diepenheim, Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8
ü VVV Agentschap Goor, Bibliotheek, Höfte 9
ü VVV Agentschap Markelo, Infocentrum, Goorseweg 1
ü VVV Tourist infopunt Hengevelde, Hotel Restaurant Hof van Twente, Goorsestraat 25
ü www.vvvhofvantwente.nl voor algemene toeristische informatie, de evenementenagenda, (groeps)arrangementen en de webwinkel