”Ondernemers in de Hof, laat je horen!”

Gemeente Hof van Twente doet mee aan het MKB-onderzoek naar het ondernemersklimaat in verschillende gemeenten. Ondernemers kunnen hun gemeente beoordelen op vier pijlers. Meedoen kan tot 10 oktober. Wethouder Wim Meulenkamp benadrukt: “Het onderzoek geeft ons een goede kijk op hoe wij het als gemeente doen. Het onderzoek loopt nu vier weken en tot nu toe hebben al heel wat ondernemers de vragenlijst ingevuld. Maar hoe meer ondernemers mee doen, hoe beter we uiteindelijk kunnen bouwen aan een sterk ondernemersklimaat. Het is dus belangrijk dat elke ondernemer zijn of haar stem laat horen!” 

Alle ondernemers die in 2017 ingeschreven stonden bij de Kamer van Koophandel hebben een uitnodiging per post gekregen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Lexnova, waardoor een anonieme deelname kan worden gewaarborgd. Het onderzoek meet vier pijlers: de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers, het imago van de gemeente, communicatie en beleid van de gemeente, beleving van gemeentelijke lasten. Meer informatie en de link naar het onderzoek is te vinden op www.hofvantwente.nl/ondernemersonderzoek. Hier worden in november ook de resultaten bekend gemaakt. 

 

Voor vragen over dit onderzoek kunt u terecht bij Renée Kleywegt, de Accountmanager Bedrijven Gemeente Hof van Twente, via 06 1938 44 89.