Oproep aan verenigingen, instellingen en vertegenwoordigers van kernen en buurtschappen

Gemeente Hof van Twente is genomineerd voor beste overheidsorganisatie van 2019. Hier is de gemeente erg trots op, maar ze blijven zich als organisatie ook ontwikkelen. "Uit gesprekken met verenigingen, instellingen en vertegenwoordigers van kernen en buurtschappen krijgen we terug dat onze dienstverlening bij complexe en meervoudige vraagstukken nog beter kan. Zo is er bijvoorbeeld behoefte aan één aanspreekpunt. Met deze feedback gaan we aan de slag", laat de gemeente weten.

Graag wil de gemeente daarom met u als vertegenwoordiger van één van deze groepen in gesprek. We willen u uitnodigen voor een informeel gesprek met een aantal vertegenwoordigers uit Hof van Twente en medewerkers van de gemeente. Doel van het gesprek is het verder verbeteren van onze dienstverlening.

De gesprekken zullen begin 2020 plaatsvinden en op basis van uw beschikbaarheid worden gepland. Aanmelden kan bij Maarten van der Kolk via m.vanderkolk@hofvantwente.nl of telefoonnummer 0547 – 85 85 85. De gemeente neemt vervolgens contact met u op.