Paalzitwedstrijd in Hengevelde, opgeven mogelijk

In het weekend van 1 en 2 mei wordt er een paalzitwedstrijd georganiseerd in de hof van Twente. In alle kernen worden bij een Horeca gelegenheid 4 palen geplaatst in Hengevelde is dit bij de Gebrande Waateren. Deelnemers van de Paalzitwedstrijd kunnen een leuk geldbedrag winnen maar halen tegelijkertijd geld op voor de goede doelen.
Er wordt ingezameld voor de  stichting Doors Wide Open uit de Hof van Twente die veel minima gezinnen ondersteund op diverse vlakken en het landelijke Leger des Heils die zich tevens inzet voor de armoede bestrijding in Nederland.
 
 De paalzitters gaan vrijdag 1 mei om 20.00 uur op de Paal en proberen daar zo lang mogelijk op te zitten. de regels zijn best streng, er mag alleen water genuttigd worden en als de paalzitter van de paal wil of moet voor een toiletgebruik o.i.d. wordt dit van de totaal tijd afgehaald. Zo zal er na 25 uur een winnaar uit komen en zo niet zitten we nog even door.
 
Rondom de wedstrijd worden per plaats diverse activiteiten georganiseerd door de Horeca gelegenheid zelf om gelden binnen te halen.
Ook komt er aan de paal een plastic buis waar per paal cash in gedoneerd kan worden. De organisatie gaat verder bedrijven benaderen die een sponsor pakket kunnen afnemen en bv paalsponsor kunnen worden.
 
Op 8 en 9 mei volgt er een grote Finale deze is op de plek waar de meeste donaties worden opgehaald en komen er dus 6 palen.
 
Doordat het een evenement wordt in alle 6 kernen van de Hof van Twente tegelijkertijd wordt het een bijzonder spektakel en hoopt de organisatie genaamd Hof in Actie veel media spektakel te trekken en veel publiek dus ook veel donaties op te halen.
Eventuele deelnemers kunnen zich melden bij de Gebrande Wateren voor verdere info en opgave.
 
Verdere info kan opgevraagd worden via hofinactie@gmail.com