Tweede inwonersdag voor nieuwe inwoners Hof van Twente

Op zaterdag 3 oktober organiseert HofMarketing de tweede inwonersdag in het gemeentehuis Hof van Twente. Gezien het succes van vorig jaar, was de keuze snel gemaakt voor het organiseren van een nieuwe inwonersdag. Deze editie wordt uiteraard georganiseerd met de RIVM richtlijnen van 1,5 meter afstand.

Elke nieuw ingeschreven inwoner na 1 oktober 2019 binnen de gemeente Hof van Twente, heeft afgelopen week een persoonlijke uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn bij de inwonersdag. HofMarketing neemt de organisatie van deze dag voor haar rekening om de woonbeleving van nieuwe inwoners te vergroten. In de ochtend krijgen de Hof van Twentenaren een leuk en informatief programma aangeboden waarbij ze o.a. door Burgemeester Ellen Nauta persoonlijk welkom worden geheten.

Na het plenaire gedeelte kunnen nieuwe inwoners zijn of haar eigen kern beter leren kennen en aansluiten bij de “Ken je Kern” wandeling.  Onder leiding van diverse raadsleden wandelen zij met de aangemelde inwoners door de kern en beantwoorden alle vragen. Deze wandelingen worden georganiseerd in Goor, Diepenheim, Delden en Markelo.

Corona-maatregelen               
I.v.m. met de maatregelen omtrent Corona is het plenaire gedeelte verdeeld in twee groepen, om op deze manier de 1,5 meter te kunnen waarborgen. HofMarketing is zeer content dat het, ondanks het corona tijdperk, toch doorgang kan krijgen.

Nieuw in de Hof van Twente, maar geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Marriët de Beer van HofMarketing via marriet@hofmarketing.nl