U bent niet de enige als u zich eenzaam voelt!

Juist in deze tijd signaleert Salut dat meer mensen zich alleen voelen. U kunt het gevoel hebben dat er niets aan te doen is. Deze gedachtes zijn begrijpelijk, maar niet altijd waar. Salut heeft hier aandacht voor, toont begrip en biedt op verschillende manieren hulp.

Wat eenzaamheid is, hoe het voelt en wat het met iemand doet, ervaart iedereen op zijn eigen manier. De een heeft meer betekenisvolle relaties of een groter sociaal netwerk nodig dan de ander. Het is niet aan iemand jong of oud te zien of zij zich eenzaam voelt. Maak eenzaamheid bespreekbaar. Medewerkers van Salut bieden graag een luisterend oor, willen samen wandelen of komen op huisbezoek. Met de huidige versoepelingen van de RIVM-maatregelen worden de sociale contacten door veel mensen weer opgepakt.

Salut ervaart dat dit echter niet voor iedereen alweer mogelijk is. Wees bewust, dat u in deze tijd niet alleen hoeft te staan, er zijn meer mensen die hetzelfde ervaren. Kent u of bent u iemand die zich hierin herkent? Bel Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@salut-welzijn.nl.