Veteranencafé en nieuwjaarsborrel op 3 februari

Stichting Veteranen Hof van Twente en Café de Tapperij, Waterstraat 1, 7471 AR in Goor organiseren op zaterdag 03 februari 2024 een “nieuwjaarsborrel “ / “veteranen café”. Stichting Veteranen Hof van Twente wenst iedereen een voorspoedig 2024. 

We kijken terug op een jaar waar we weer een aantal mooie activiteiten hebben kunnen realiseren. Naast de jaarlijkse gemeentelijke veteranen dag en enkele veteranen cafés waar we elkaar hebben kunnen ontmoeten zijn onze veteranen aanwezig geweest tijdens verschillende her- en gedenkingen in de verschillende kernen. Afgelopen jaar is ook is de “Sunset March” in Nijmegen gelopen.

Als eerste activiteit in 2024 staat er een Nieuwjaars borrel/ Veteranen café gepland. Veteranen en partners zijn uitgenodigd om deze middag in informele sfeer bij elkaar te komen. Het veteranen café is de plek om in een aangename sfeer elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een drankje. Veteranen en actief dienenden uit de Hof van Twente ongeacht leeftijd, krijgsmachtdeel of missie worden van harte uitgenodigd aan te schuiven.Zaterdag 03 februari 2024, café de Tapperij, Waterstraat 1,7471 AR Goor.Aanvang 16.00 uurParkeren op parkeerplaatsen Centrum Goor.Veteranen die slecht ter been zijn of anderszins niet in de gelegenheid zijn op eigen gelegenheid te komen kunnen contact opnemen via info@veteranenhvt.nl. We zullen voor zover mogelijk zorgen voor vervoer.

Voor meer informatie: 

www.facebook.com/veteranenhofvantwente 

Wilt u op wat voor manier dan ook helpen om de doelstellingen van de stichting te ondersteunen neem dan contact op via info@veteranenhvt.nl