Voorbereidingen Kleurrijk in de Hof: Zaterdag 13 juni, 11.00-15.00 uur

Voor de vijfde keer op rij wordt Kleurrijk in de Hof georganiseerd. (KLIK HIER voor de foto's van afgelopen jaar) De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang. Een evenement voor alle inwoners uit de Hof waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen centraal staat. Door het diverse aanbod van verenigingen, stichtingen, bedrijven en geloofsgemeenschappen trok Kleurrijk in de afgelopen jaren vele bezoekers. Er is voor elk wat wils, voor alle leeftijden!
Dit jaar is de kleurrijke dag eerder. Dat heeft te maken met het schoolfeest en de start van de zomervakantie direct er na. Wat er precies dit jaar te beleven valt, is op dit moment nog moeilijk te zeggen. Dat het opnieuw zeer de moeite waard gaat zijn om het evenement te bezoeken, is na vijf jaar wel duidelijk.
Reserveer de datum alvast in de agenda
Op zaterdag 13 juni tussen 11.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom op het plein voor het gemeentehuis in Goor. Toegang is gratis!
Kleurrijk in de Hof wordt, gezamenlijk, georganiseerd door Goor in Dialoog, Geloofsgemeenschappen Hof van Twente, Muziekschool Hof van Twente, gemeente Hof van Twente, Salut en Vluchtelingenwerk Oost Nederland
www.kleurrijkindehof.nl  
Volg ons ook op Facebook