Vraag op tijd een ontheffing of vergunning aan voor het paasvuur!

Op 12 april a.s. worden weer de traditionele paasvuren ontstoken. Voor het ontsteken van een paasvuur is een ontheffing nodig. Die kunt u aanvragen via https://www.hofvantwente.nl/paasvuur.

De aanvraag voor een paasvuur moet minimaal 4 weken van tevoren worden ingediend. Als u ook een evenement bij het paasvuur organiseert of u wilt de weg afsluiten, dan moet u ook een evenementenvergunning aanvragen. Een aanvraag voor een evenementenvergunning moet minimaal 13 weken voor het paasvuur worden ingediend. Dit is uiterlijk zondag 12 januari 2020!!

Zorg ervoor dat uw aanvraag op tijd binnen is, te laat ingediende aanvragen nemen wij niet meer in behandeling. Het aanvraagformulier evenementenvergunning kunt u vinden op https://www.hofvantwente.nl/sport-cultuur-en-recreatie/evenement-organiseren/evenementenvergunning.html 

Ook als uw aanvraag nog niet compleet is, verzoeken wij u de aanvraag alvast in te dienen. U krijgt na het indienen nog de gelegenheid om aanvullingen (zoals een tekening o.i.d.) in te dienen. Voor vragen kunt u contact opnemen met het team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving.