VVD Hof van Twente verder met vernieuwende kieslijst

De VVD Hof van Twente heeft op 27 november de kieslijst vast gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. De liberale partij kiest voor diversiteit in haar lijst. Eerder werd al bekend dat wethouder Wim Meulenkamp opnieuw lijsttrekker is voor de partij.

De lijst begint met wethouder Wim Meulenkamp met daarop volgend huidig raadslid André Elbert. Op nummer drie zien we nieuwkomer Martine Overmeer. Daaronder staat huidig raadslid Edwin Scheperman, gevolgd door nog een nieuwe naam namelijk Merel Lugtmeier. Op nummer zes staat Antoine Mordjaneh, ook hij is nieuw bij de partij. Op nummer zeven staat Willemien Schoneveld. De top acht wordt afgesloten met Gerrit Lammertink.

De lijst is opgesteld op basis van diversiteit. Zo zien we verschillende kernen, zowel mannen als vrouwen en verschillende leeftijden die de bevolking representeren. Gerda Bruins verlaat de top van de partij na 21 jaar trouwe dienst als fractievoorzitter van de partij. Ze kwam de gemeenteraad al in met het fuseren van de gemeente, eerder was Bruins raadslid in Markelo. De volledige lijst is te vinden op http://hofvantwente.vvd.nl