Wie wilt u in het zonnetje zetten?

Ook dit jaar wil de gemeente Hof van Twente bewoners in het zonnetje zetten! In iedere wijk zijn er wel bewoners die zich actief inzetten voor hun buurt en zo een belangrijke bijdrage leveren aan een nette, schone, veilige, betrokken en gezellige leefomgeving. Bijvoorbeeld een buurtbewoner die in droge periodes de groenstrook water geeft, zwerfafval opruimt, de stoep schoon houdt, aandacht heeft voor bewoners die het moeilijk hebben, activiteiten organiseert of welke uiteenlopende reden dan ook. Bewoners uit de wijk, die de moed hebben om initiatieven te nemen en die vervolgens belangeloos als vrijwilliger uitvoeren om zo de leefbaarheid in hun eigen buurt te verbeteren.

Kort voor de feestdagen willen wij graag een aantal inwoners met wat lekkers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun inzet. Gewoon omdat ze deze extra aandacht wel eens verdienen.

Kent u iemand die daarvoor wel eens in het zonnetje gezet mag worden?

Stuur de gemeente dan een berichtje via de mail naar info@hofvantwente.nl. Bellen mag ook: 0547-858585; vraag dan naar één van de wijkregisseurs Johan Vruwink of Liesbeth de Boer.

Een plezierige woonomgeving is voor iedereen belangrijk!