Zomerfeest Wiene – Zeldam op 24-25-26 mei

Markeer de datums 24, 25 en 26 mei in je agenda, want het Zomerfeest in Wiene-Zeldam staat weer voor de deur! Bereid je voor op een spectaculair programma boordevol activiteiten voor jong en oud, en een line-up die je niet wilt missen. De organisatie heeft er al zin in!

Op vrijdagavond om 19.30 uur wordt het feest geopend, gevolgd door de revue waarin menig buurtbewoner de ‘revue’ zal passeren. Na de revue is het tijd om bij te kletsen en worden de winnaars van de loterij bekendgemaakt. En maak je klaar, want later op de avond zorgt Reeperbahner voor een knaloptreden, terwijl DJ Sander Scheperman de beats draait waar je simpelweg niet stil bij kunt blijven staan.

Op zaterdag trappen we om 13.00 uur af met de Wiene-Zeldam Got Talent show. Daarna is het tijd voor de BBQ met een twist, waar De Bankdirecteuren en DJ Eddy Kerkveld voor de muzikale omlijsting zorgen. ‘s Avonds zullen Feest DJ Jochem, Tim Schalkx en De bende van ellende de tent compleet op de kop zetten.

Op zondagochtend om 11.00 uur beginnen we met de kinderspelen, volledig gericht op de kleine zelfdoeners. Vanaf 13.00 uur kan men zich inschrijven voor het vogelschieten, dat start om 13.30 uur, gevolgd door een spetterend optreden van Livin’ Room. En als klap op de vuurpijl betreden niemand minder dan George Baker en Jackfire het podium, terwijl DJ Jan Smit de sfeer hoog houdt tot in de late uurtjes.

Het bestuur van Stichting Buurtbelangen Wiene-Zeldam ziet jullie graag in de tent aan de Rijksweg tussen Delden en Goor! Voor het volledige programma en meer informatie, check www.wiene-zeldam.nl/zomerfeesten. Mis dit feest niet!