Zondag 7 juni Heerlijcke Markt vol inspiratie

Er is altijd van alles te doen op de Heerlijcke Markt Diepenheim. Zo kun je zondag 7 juni van 12 – 17 uur wederom heerlijck rondstruinen langs de kraampjes, meedoen aan een workshop, lekkere hapjes proeven, shoppen voor leuke producten bij de vele stands, relaxen op een terras enzovoort. Elke editie van De Heerlijcke Markt Diepenheim is altijd weer anders. En omdat we weten dat wanneer de kinderen blij zijn hun ouders ook kunnen relaxen, zijn er zondag 7 juni met name veel activiteiten voor kinderen. Like en volg ons op Facebook. Hier worden alle standhouders aan u voorgesteld.

Tijdens de eerstvolgende Heerlijcke Markt is er een WolErfdag voor de kinderen op het BinnensteBuitenBos, dat wordt omgetoverd in een CreaBBBeabos rondom het thema wol. Het hele traject; van schaap tot trui, komt aan bod. Er zullen schapen zijn die worden geschoren, de geschoren wol wordt gewassen, en natuurlijk geverfd, daarna wordt de wol gekaard. Hierna volgt het spinnen, breien en het vilten van wol. De kinderen kunnen zien hoe de schapen worden geschoren en alle andere vaardigheden mogen ze zelf uitproberen.

Ook deze zondag prachtige zandsculpturen in het park van kasteel Warmelo. Zij vertellen u de geschiedenis van de streek. De Regge en het Twentse volkslied zijn hierin de leidraad. Alle winkels & galeries zijn geopend. Kom naar Diepenheim, ontmoet in inspireer elkaar.