ZZP’ers in de Hof van Twente verenigen zich

Gezondheid is het allerbelangrijkst in deze bizarre tijd, daarover zijn we ‘t eens. Maar daarnaast … ondervinden vrijwel alle ZZP’ers – ook in de Hof - op de een of andere manier hinder in hun werk van het coronavirus. Van opdrachten die (per direct) gecanceld zijn tot verlies van (alle) inkomsten.

Je staat er niet alleen voor Gelukkig is er hulp voor ZZP’ers. Op de website van ZZP Nederland staan verschillende mogelijkheden. Maar ook instanties in de gemeente Hof van Twente komen ondernemers tegemoet. Meer hierover in het nieuwsbericht op de website van de gemeente. Ook actuele maatregelen die genomen worden in verband met het coronavirus in Hof van Twente zijn te vinden op deze website.

Laat je niet gek maken Via de website van FNV Zelfstandigen is het mogelijk een brochure en FAQ’s te downloaden met goede adviezen. Om te beginnen: laat je niet gek maken en houd het hoofd. Ga je afspraken met opdrachtgevers nog eens goed na. En ga bij financiële nood, het gesprek aan met je bank en/of de gemeente. FNV geeft meerdere tips over het omgaan met financiële uitdagingen als ZZP’er tijdens de coronacrisis.

Word lid van ZZP Hof van Twente

Elke ZZP’er die gevestigd is in de gemeente Hof van Twente komt in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden, en ben je al aangesloten bij één van de ondernemersverenigingen in deze gemeente, dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot minimaal vier netwerkbijeenkomsten per jaar waar je collega zzp’ers spreekt. Ook plannen we in 2020 weer een werkbezoek met het college van burgemeester en wethouders. Daarnaast krijg je als lid extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en marketing.

Eerst volgende zzp-bijeenkomst 14 mei De werkgroep ZZP Hof van Twente heeft in 2020 vier data geprikt. De eerste bijeenkomst vond plaats op 13 februari bij Hodes Huisvesting in Goor. De volgende staat gepland op 14 mei in Diepenheim. Tot nadere berichtgeving gaat deze gewoon door. Na de zomervakantie komen we op 3 september en 5 november bij elkaar (steeds op donderdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur). Locaties en verdere invulling van het programma volgen. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.