Afgelopen periode zijn er weer wensen in vervulling gegaan.

De “wensen-trein” dendert voort. Zo heeft de Wensboom Comité de afgelopen periode drie wensen uitgevoerd. Het betreft drie wensen die in het afgelopen half jaar zijn uitgevoerd. Heel divers van een dagje uit voor een lieve oma/moeder, een bezoekje aan het Circus en een wedstijd zien van FC Twente. Hieronder vindt u de verslagen en enkele foto’s.

Het comité heeft de afgelopen periode nog meer wensen uitgevoerd, waarbij er is gevraagd niet te berichten op deze site. Uiteraard respecteren wij dat.

In de meivakantie zijn ze met z’n drieën naar Tierpark Nordhorn geweest

Wens voor moeder de Bruyn

Angelique de Bruyn woont nu een aantal jaren in Hengevelde. Ze is moeder van Kilaya en trotse oma van een jochie van 4 jaar die nu op de Petrusschool zit. Want de dochter van Angelique woont samen met haar zoontje door omstandigheden al weer een hele poos bij haar moeder in. Hoewel ze het liefst een eigen plekje heeft samen met haar zoontje, bekijken ze het van de positieve kant en maken ze er het beste van met z’n drieën.

Omdat ze haar moeder erg dankbaar is, dat zij er ook in deze periode van haar leven voor haar is, heeft ze gewenst dat Angelique een dagje onbezorgd kan genieten van het oma zijn.

In de meivakantie zijn ze met z’n drieën naar Tierpark Nordhorn geweest. Met een goed gevulde picknicktas hebben ze een fantastische dag beleefd. Onder begeleiding van een gids mochten ze een speurtocht door de dierentuin doen waarin ze allerlei vragen moesten beantwoorden om zo de schatkist te vinden. Als klap op de vuurpijl kregen ze de mogelijkheid om in het verblijf van de bizons te kijken. Al met al een geslaagde dag waar ze fijn op terug kunnen kijken.

Wens voor familie Luttikhold

Aan het eind van afgelopen jaar hebben we nog een mooie wens voor de familie Luttikhold in vervulling laten gaan. Rond kerst 2022 zat de familie in een moeilijke periode. Ze moesten afscheid nemen van hun moeder terwijl Wouter in een zware en spannende behandeling tegen Sclerodermie zat. De vriendinnen van Annemiek, buren en een vriendin van Ellis hadden mooie wensen voor hen.

Ze wensten, naast heel veel geluk en gezondheid, een fijne tijd samen voor de familie. In samenspraak met de zussen van Wouter werden ze de dag na kerst tijdens een samenzijn met de familie verrast. Na een heerlijk buffet van Slagerij Brummelhuis gingen ze samen naar het kerstcircus in Enschede. Ze hebben een fijne avond gehad en willen iedereen bedanken voor deze mooie verrassing.

Maria Oude Meijers

Wens voor Maria Oude Meijers

En zo werd zondag 13 mei weer een wens uitgevoerd. Benthe Schonenborg wenste een dagje uit met kinderen en kleinkinderen naar FC Twente voor de familie Oude Meijers. Want dat is wat Maria Oude Meijers aan Benthe had verteld. Dat dat haar grootste wens was. Benthe vond dat Maria dit wel verdient had, omdat ze altijd voor alles en iedereen klaar staat.

De kinderen van Maria en Gerard werden in het complot betrokken. Door zoon Vincent en zijn vrouw Esmeralda werd een brunch georganiseerd in hun tuin, waar de naaste familie bij uitgenodigd was. Zo waren kinderen, kleinkinderen en Maria en Gerard bij elkaar. Rond het middaguur kwam een lid van het Comité, samen met Benthe en Benthe’s moeder in de tuin om te vertellen dat haar wens voor Maria vandaag in vervulling zou gaan. Een uurtje later zat de hele familie Oude Meijers in het busje van Ter Doest welke door Andre Assink werd bestuurd (waarvoor dank). Als extra verrassing voor Benthe mocht zij ook mee met de familie.

Mee naar FC Twente in een speciale door hun ter beschikking gestelde skybox. Wat een beleving was dat! In de skybox hingen PlayStations, er was voldoende te drinken en in de rust kreeg iedereen patat met een snack aangeboden. Wat mooi dat FC Twente hierin faciliteert!

Maria en Gerard waren erg blij verrast en zichtbaar geroerd door de wens en het grote hart van Benthe.