Maak Kerstwensen waar met de Wensboom van Kroamschudd’n in Hengevelde

De magische kersttijd is aangebroken en Kroamschudd’n in Hengevelde nodigt de gemeenschap uit om deel te nemen aan een hartverwarmende traditie: het indienen van wensen bij de Wensboom. Inwoners van Hengevelde en omstreken krijgen de unieke kans om een speciale wens te doen die verder gaat dan het alledaagse, een wens die de geest van de kersttijd en de essentie van Hengevelde belichaamt.

Deelnemers kunnen hun wensen indienen via een speciaal online formulier, beschikbaar op www.kroamschuddeninhengevelde.nl, of door een wens anoniem achter te laten bij de brievenbus bij de Wensboom, gevestigd bij de kerk van Hengevelde. De deadline voor het indienen van wensen is vastgesteld op 6 januari.

Dit initiatief is meer dan alleen een feestelijke activiteit; het is een kans om de gemeenschap dichter bij elkaar te brengen en om degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een lichtpuntje te bieden. Of het nu gaat om een droom die uitkomt, wat positieve vibes, of een speciale verrassing voor een geliefde of vriend – elke wens telt en draagt bij aan de kerstsfeer in Hengevelde.

Voor meer informatie over het indienen van wensen, de activiteiten van Kroamschudd’n in Hengevelde, en andere manieren waarop u kunt bijdragen aan de feestvreugde, bezoek onze website: www.kroamschuddeninhengevelde.nl.

Laten we samen de wonderen van Kerstmis delen en zorgen voor een onvergetelijke feestperiode in Hengevelde.