NIEUW: ORGANISATIE KROAMSCHUDD’N IN HENGEVELDE VERVULT KERSTWENS(EN) MET NIEUWE WENSBOOM-ACTIE

Metershoge kerstboom staat symbool voor de ultieme kerstgedachte

De metershoge kerstboom, die de komende week weer wordt opgezet voor de kerk in Hengevelde, is dit jaar het nieuwe visitekaartje van de Hengeveldse Kerstgedachte. De organisatie van Kroamschudd’n in Hengevelde ziet de wensboom als een mooie aanvulling op het jaarlijkse goede doel. Mark Tuinte: “We gaan een deel van de financiële opbrengsten van Kroamschudd’n in Hengevelde beschikbaar stellen voor de wensboom-actie. Een echte actie voor en door Hengevelde. Jaarlijks gaat er een bijdrage naar een (landelijk) goed doel. Daarnaast hebben we nu dus met deze wensboom-actie ook een doel alleen voor Hengevelde!”

Marijn Assink vult aan: ”Deze speciale boom is bedoeld om bijzondere dromen en wensen van, voor en door de Hengeveldse gemeenschap uit te laten komen. Geheel naar het idee van Joris’ kerstboom op TV. Alle kinderen en volwassenen uit Hengevelde mogen hun persoonlijke wens ophangen in de wensboom.”

Niet zozeer voor jezelf, maar juist voor een ander! Bijzondere, mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wensen voor iets in Hengevelde of iemand in je gezin, familie of omgeving. Heeft je oma of buurvrouw hulp nodig? Of kan je buurjongen, die nieuw is in Nederland, een steuntje in de rug gebruiken? Mis je nog iets bruikbaars in onze mooie dorp? Laat het ons weten via de kerstballen in de wensboom op het kerkplein van Hengevelde. Tevens is er een mogelijkheid om de wens via wegdamnieuws.nl online in te dienen.

Vreugdevolle kerst in Hengevelde

Hengeveldenaren kunnen de wensen vanaf 15 december 17.00 uur (aanvang Kerstmarkt / Kroamschudd’n in Hengevelde) t/m 6 januari (Driekoningen) indienen, door een kerstbal met persoonlijke wens in de versierde boom te hangen. Men kan het wensformulier ook online invullen of downloaden via deze link. De kinderen van de Petrusschool zorgen dan dat deze wensen ook een mooi plekje krijgen in de wensboom. Tevens krijgen de kinderen van de Petrusschool een formulier mee en liggen er vanaf maandag 9 december wensformulieren bij de COOP en achter in de kerk.

Een onafhankelijke commissie gaat begin januari 2020 beoordelen welke wens of wensen er worden uitgevoerd. Meedoen is vanzelfsprekend gratis.

Wij wensen iedereen heel veel plezier met deze ultieme kerstgedachte.

Groet’n,

Team Kroamschudd’n Hengevelde / Ouderraad Petrusschool