Veiling Kroamschudd’n: U kunt wederom bieden op de OR-klusdag

Zondag 15 dec. wordt voor de 7e keer Kroamschudd'n in Hengevelde georganiseerd. Één van de hoogtepunten is de jaarlijkse veiling. Afgelopen jaar hebben we voor de eerste keer een OR-Klusdag in de veiling aangeboden. De familie Asschert/Smit bracht met €2100,- de hoogste bieding uit. Ook dit jaar kunt u weer een bieding doen op het OR-klusteam. Ook dit jaar kunt u weer rekenen op een team met timmermannen, loodgieters, elektriciens, tegelzetter, schoonmakers en andere werklieden (M/V). 
 
Afgelopen jaar hebben we in opdracht van de familie Asschert/Smit met een groep van ca 15 enthousiaste werklieden op zaterdag 29 juni een project aan de Wiener Benteler Scheidingsweg onderhanden genomen. 
DE OR-Klusdag 2019 was een groot succes! Dank aan de familie Asschert/Smit voor jullie riante bod (€2100,-)
Wij hebben in totaal met ca 15 vakmensen, slopers en/of schoonmakers in totaal 100 uur werk verzet op deze extreem zonnige en warme OR-klusdag! We hebben erg veel lol gehad..... maar zeker ook heel veel werk verzet!
 
In 2020 komt er wederom een OR-klusdag! U mag van ons verwachten dat wij wederom met een enthousiast team (timmermannen, loodgieters, elektriciens, slopers en/of schoonmakers) uw klussen komen uitvoeren op een nader, in overleg met u, te bepalen dag. We gaan wederom voor veel lol..... maar verzetten natuurlijk gezamenlijk wederom een bak werk!
 
Zoals gezegd nemen wij deze dag serieus. Wij hebben een goed team dat daadwerkelijk, mits één en ander goed is voorbereid, veel werk kan verzetten. U kunt op zondag 15 dec. tijdens de veiling wederom een bod op ons doen!

HET STARTBOD IS €1000,-

 
Dat wij onze werkzaamheden serieus nemen blijkt wel uit onderstaande video